Anti cellulitis massage

Massages om af te slanken of cellulitis aan te pakken zijn sterker dan alle andere behandelingen die we aanbieden. Dit omdat vet moeilijker afbreekt en het lastiger is om deze glad te strijken. Voor deze behandeling passen wij een combinatie toe van ultracavitatie, vacuümtherapie, houttherapie en elektrische stimulatie.

We stellen voor ieder persoon een specifiek behandelplan op, waarbij we onderzoeken welke technieken we het beste kunnen gebruiken om uiteindelijk de mooiste resultaten te bereikenis

Wat is cellulitis?

Cellulitis wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en is een aandoening waarbij putjes ontstaan in de huid. Vooral vrouwen hebben veel last van cellulitis. Het heeft overigens niets te maken met overgewicht, iedereen, dik of dun kan hier dus last van hebben.

Oorzaken van cellulitis kunnen zijn: hormonale stoornissen, slechte doorbloeding, weinig lichaamsbeweging of bijvoorbeeld een verkeerde voeding. Bij vrouwen komt cellulitis vooral voor op de dijen en de billen. De ene persoon is er gevoeliger voor dan de andere en ook leeftijd speelt hierbij een grote rol, aangezien oudere mensen er veel sneller last van hebben dan jonge omdat bij het ouder worden ook je huid haar natuurlijke elasticiteit verliest.

Voordelen Anti cellulitis massage

  • Zeer effectieve methode voor bestrijding van cellulitis
  • Zorgt voor het opheffen van vetophopingen en verklevingen in de huid
  • Zorgt voor versnelde afbraak van vetcellen
  • Zorgt voor een strakkere en verstevigde huid, zodat er niet meer zo gemakkelijk een vetophoping ontstaat
  • Zeer effectief tegen huidverslapping
  • Zorgt voor een optimaal resultaat als een ondersteuning bij een dieet
  • Verbetering van de structuur en conditie van de huid
  • Snel terug in vorm na zwangerschap (wachten tot na borstvoeding)
  • Zorgt voor een activering van de doorbloeding
  • Heeft een positieve werking op de inwendige organen, spieren, bloedvaten en gewrichtskapsel.

Wat is een Anti cellulitis massage?

De anti-cellulitis massage heeft als doel om vetophopingen en verklevingen in de huid zoveel mogelijk op te heffen en de doorbloeding van de huid weer te activeren. Tijdens de massage maken wij gebruik van essentiële oliën en crèmes met antioxidanten waardoor de afbraak van vet versneld wordt en de huid verstevigd. Dit zorgt ervoor dat er daarna niet meer zo gemakkelijk vetophopingen ontstaan.

Als je last krijgt van cellulitis, dan is het een aanrader om niet te lang te wachten met massages. Door direct te beginnen kunnen de vetophopingen nog makkelijk worden weggemasseerd en de afvoerstoffen op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Als je te lang wacht met massages dan worden de vetophopingen groter en wordt de huid harder, waardoor het veel moeilijker is om middels massages de cellulitis te verhelpen.